Сніданки - 65-130 грн
Закуски - 55-170 грн
Салати - 85-245 грн
Основні страви - 60-200 грн
Десерти - 25-105 грн

Ресторан працює:
пн-чт: 9:00 до 22:00
пт-сб: 9:00 до 23:00
нд: 9:00 до 22

Меню для «Родичі» розробив відомий шеф-кухар – Олександр Якутов, що спеціалізується в напрямку модернізованої української кухні. 


«Для гостя, як для себе – саме таке завдання полягало в мене після знайомства з цією родиною. Я побачив скільки зусиль та власної душі вкладає кожен в це «дитя». Тому розробляти меню почав з того, що пильно дослідив страви, які готують в цій родині та взагалі у сім’ях центрального регіону», — розповідає Олександр.
«Під час застілля з родичами, як правило, ми обираємо традиційні страви, за якими так сумуємо, опинившись далеко від Батьківщини. Ми мріємо про оселедець з картоплею, найсмачніший бабусин борщ, соковиту домашню ковбаску, улюблені помазухи з домашнім хлібом, ситні деруни та вареники. А на сніданок матусині сирники та млинці. Все це є в «Родичах», але кожній страві притаманні свої особливості, які є можливість спробувати тільки тут», — коментує меню шеф-кухар. 


Особливе прискіпливе ставлення в закладі й до самих продуктів: «Коли заїжджаєш до рідних все смачніше, все таке домашнє, навіть вода солодка. Це тому, що найліпше – для дорогих гостей! Коли чекають на родичів, йдуть на базар до перевірених людей, яких знаєш все життя. Саме тому і на цій кухні використовують місцеві найсвіжіші продукти, а м’ясо для страв — з власної ферми. Тут також не економлять: борщ – то не ледве рожева юшка, а густий наваристий, справжній еталон, зі шматом м’яса, з копченою сметаною та ароматними пампушками», — говорить Олександр, та особливо рекомендує спробувати до борщу Жашківське сало, яке відоме своїм смаком на весь світ. 

Власного виробництва в ресторані й хліб та соління, а смачну ковбаску, буженину, сало, горілку та наливки гості навіть можуть придбати на подарунки та до власного столу. В «Родичах» майже не використовують напівфабрикатів, наприклад, вареники з вісьмома видами начинки ліплять вручну саме перед подачею гостю. Також з турботою роблять найсвіжіші сніданки – сирники, млинці, страви з яєць.